Τι είπε ο πατέρας της για την κόρη του η οποία δολοφονήθηκε
Άλλη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε σημειώθηκε σήμερα όταν ένας 32χρονος ξυλοκόπησε την 29χρονη σύζυγό του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της στην Αλεξανδρούπολη.
Ο πατέρας της Τζεβριέ όπως ήταν το όνομά της, Μεχμέτ Εδίρνελη, είναι συντετριμμένος για το ότι δεν θα ξαναδεί την κόρη του, ενώ μιλώντας στο «e-evros» είπε:
«Από την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να καταλάβω… Δεν μπορώ να περπατήσω… Κλαίω όλη την ημέρα. Μπαίνω στο σπίτι, βλέπω την φωτογραφία της κόρης μου και τρελαίνομαι». Να αναφερθεί πως ο δολοφόνος έχει συλληφθεί.
Ο πατέρας της είπε ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να δει τα τρία του εγγόνια, ενώ η άτυχη γυναίκα δεν είχε δει την οικογένειά της για τέσσερα ολόκληρα χρόνια διότι ο σύζυγός της την είχε αποκόψει από τους δικούς της ανθρώπους.
«Και στην Γερμανία να ήταν, θα την έβλεπα. Όσοι ζουν στη Γερμανία έρχονται κάθε χρόνο και εμείς που ήμασταν 5 λεπτά υπόθεση; Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» δήλωσε.
Δείτε επίσης: Πλεύρης: “Ελεεινά ψεύδη” οι δηλώσεις Γιαννάκου για VIP ΜΕΘ (vid)
- Η επανάσταση των βινυλίων: 30.000 LP πωλήθηκαν για 154.000 ευρώ
- Τραμπ: «Ίσως ο Πούτιν να μην επιθυμεί να τερματίσει τον πόλεμο» – Σχολιάζει τις τελευταίες επιθέσεις και τις δευτερεύουσες κυρώσεις
- Paris Opera Junior Ballet: Μια μοναδική εμπειρία σύγχρονου κλασικού χορού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
- Τσιτσιπάς – Στρουφ 2-1: Ο Έλληνας τενίστας ανατρέπει την κατάσταση και προκρίνεται στον τρίτο γύρο της Μαδρίτης
- Εγκληματική ομάδα έκλεβε τάματα και καμπάνες από ναούς σε τρεις νομούς