Ριζική ανακαίνιση ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει το εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton.
Μετά από μισό αιώνα, το εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton ετοιμάζεται για ριζική ανακαίνιση ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ και κλείνει μέχρι τις αρχές του 2024, όταν και θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του με άλλη ονομασία- Conrad.
Στο ιστορικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, θα δημιουργηθούν 280 δωμάτια και σουίτες, θα κατασκευαστούν 50 υπερπολυτελείς κατοικίες, θα γίνουν επεκτάσεις και θα δημιουργηθούν νέοι εμπορικοί χώροι με στόχο το “Χίλτον” να ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη και να γίνει το κορυφαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα της χώρας.
Σημειώνεται πως από το 1963 που έγιναν τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Hilton έχουν περάσει αρίθμητες διασημότητες, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Άντονι Κουίν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Δείτε επίσης: Επίθεση με βαριοπούλες του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Αττικής Οδού – Οκτώ συλλήψεις
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές
- Ισραήλ: Αορίστως αναβάλλεται η απελευθέρωση των Παλαιστίνιων κρατουμένων