Η ανακοίνωση της Panik Records για το ξύλο στα MAD VMA 2022

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια των MAD VMA 2022, με τους τράπερ Snik και Light να μετατρέπουν τη σκηνή σε ρινγκ και να παίζουν ξύλο μπροστά στα μάτια των καλλιτεχνών και των θεατών που έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση.

Ο Snik και ο Light φαίνεται ότι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στα MAD VMA 2022, με τους δύο τράπερ και τους μπράβους τους να έρχονται στα χέρια και να χαλούν την εκδήλωση, η οποία διακόπηκε για αρκετά λεπτά. Για το δυσάρεστο αυτό περιστατικό, που κατάφερε να επισκιάσει την λαμπερή βραδιά, εξέδωσε ανακοίνωση και η δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

H Panik Records καταδικάζει απερίγραπτα και κατηγορηματικά το περιστατικό, τονίζει όμως ότι είναι άδικο να ενοχοποιείται το είδος της τραπ μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν. Επίσης επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να τιμά την ελληνική μουσική και να προωθεί καλλιτέχνες από κάθε είδος.

Η ανακοίνωση της Panik Records για τα MAD VMA 2022

«H Panik Entertaiment Group καταδικάζει απερίγραπτα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards χθες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν. Η Panik Entertaiment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί τους Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από είδος μουσικής που ο καθένας τους υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει» γράφει στην ανακοίνωσή της η δισκογραφική εταιρεία, η οποία αναρτήθηκε και στα social media.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης: Ο Dj Valentino απαντά για την… αόρατη κονσόλα στα MAD VMA: «Το λάθος δεν ήταν δικό μου»

Loading