Η απίστευτη σκηνή του «Maestro» που καθήλωσε τους τηλεθεατές

Το έκτο επεισόδιο της σειράς «Maestro» προβλήθηκε χθες το βράδυ από τη συχνότητα του Mega ενώ σε λίγο καιρό θα προβάλλεται σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix το οποίο αγόρασε τα δικαιώματά της.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο σχετιζόταν με τη ζωή του Ορέστη του οποίου τον ρόλο παίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πριν εκείνος μεταβεί για τους Παξούς. Ο τίτλος του ήταν «Μουσικές καρέκλες» και δεν είχε καμία σχεδόν σχέση με όσα επεισόδια έχουμε δει μέχρι τώρα, ενώ έγιναν και πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή του.

Η Στεφανία Γουλιώτη ως «Αλεξάνδρα» φτάνει στο νησί. Πρόκειται για την εν διαστάσει σύζυγο του «Ορέστη», η οποία τον αναζητεί στους Παξούς και από εκεί και ύστερα οι τηλεθεατές παρακολουθούν μία σειρά από flashback, που αποκαλύπτουν το παρελθόν του «Ορέστη» και δικαιολογούσαν την απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μετακομίσει στους Παξούς για να διδάξει μουσική.

Maestro: Η splatter σκηνή που «κέρδισε» τους τηλεθεατές

Το συγκεκριμένο επεισόδιο έλαβε πάρα πολλά θετικά σχόλια από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στη σκηνή splatter στο τραπέζι. Η συγκεκριμένη σκηνή ήταν αρκετά έντονη και σκληρή.

Γυρίστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το γύρισμα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό γιατί μοιάζει με αληθινή σκηνή τρόμου. Ο Ορέστης φαντάζεται ότι δολοφονεί όλους όσους είναι στο τραπέζι και συνεχίζει το δείπνο του δίπλα στα πτώματα.

Δείτε μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο twitter:

Δείτε το trailer του χθεσινού επεισοδίου:

Δείτε επίσης: Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα ότι με πήραν στο Maestro από την τηλεόραση» (vid)