Η Hellenic Train επιβεβαιώνει το πρόβλημα στα φρένα στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης- Λάρισας που έβγαζε καπνούς

Σε ανακοίνωσή της η Hellenic Train αναφερόμενη στο περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης – Λάρισας κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα πέδης που είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί μικρή ποσότητα καπνού στην αμαξοστοιχία του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Εξαιτίας του προβλήματος το τρένο ακινητοποιήθηκε στη Ραψάνη και από εκεί οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στη Λάρισα.

propoli

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train:

Σχετικά με το συμβάν του Προαστιακού Θεσσαλονίκης – Λάρισας που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, η Hellenic Train ενημερώνει για τα κάτωθι:

Λόγω τεχνικού προβλήματος πέδης, υπήρξε εμφάνισης μικρής ποσότητας καπνού στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα (1597). Ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ακολούθως μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία.

Στην συνέχεια η αμαξοστοιχία απομακρύνθηκε με χρήση εφεδρικού συρμού.

Για λόγους ομαλοποίησης κυκλοφορίας, η αμαξοστοιχία 1598 επίσης υποκαταστάθηκε από λεωφορείο.

Η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε πλήρως σε δύο ώρες.

Η Hellenic Train δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό και ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Δείτε επίσης: «Κόλλησαν» τα φρένα του προαστιακού από Θεσσαλονίκη για Λάρισα – Ακινητοποιήθηκε το τρένο

Loading