Η «Κιβωτός του Κόσμου» ανήκει στην πρεσβυτέρα και στην 86χρονη μητέρα του πατρός Αντωνίου

Ο ιερέας δε φαίνεται πουθενά ως εταίρος σύμφωνα με νέα στοιχεία.

Δε σταματούν οι αποκαλύψεις και οι έρευνες γύρω από την «Κιβωτό του Κόσμου» ενώ πλέον έχει αρχίσει και ο οικονομικός έλεγχος της δομής.

Η Οικονομική Αστυνομία και η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχουν στο στόχαστρο των ερευνών τους τον πρώην επιεκφαλής της δομής πατέρα Αντώνιο αλλά και άλλα μεγάλα στελέχη της Οργάνωσης.

Το ρεπορτάζ του iefimerida.gr αναφέρει ότι τα πρώτα στοιχεία από τον έλεγχο δείχνουν ότι η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ) και ως ιδιοκτήτριες φαίνονται η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή η οποία κατέχει το 50% και η 86χρονη μητέρα του πατρός Αντωνίου η οποία έχει τις υπόλοιπες μετοχές και ζει μόνιμα στη Χίο.

Ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος δεν φαίνεται να εμφανίζεται πουθενά, ως εταίρος της ΑΜΚΕ. Η Οικονομική Αστυνομία ερευνά το που πήγαιναν τα χρήματα που έπαιρνε η δομή από χορηγίες και δωρεές, ενώ η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος θα κάνει «φύλλο και φτερό» τα περιουσιακά στοιχεία του ιερέα και της πρεσβυτέρας.

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Αγνοούνται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία – Ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται