ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ / EUROKINISSI

Η μικρή Μαρκέλλα περιέγραψε με ποιον μιλούσε η 33χρονη απαγωγέας

Η μικρή Μαρκέλλα περιέγραψε με ποιον μιλούσε η 33χρονη απαγωγέας «Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια».

«Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο», είπε η Μαρκέλλα, περιγράφοντας το σκηνικό με την απαγωγέα της στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

propoli

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο τώρα, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο στην Ειρήνη ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε “τόσα πολλά λεφτά;”», συμπλήρωσε η 10χρονη μαθήτρια.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές αρχές αναμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αρπαγή της Μαρκέλλας.

Συνεχίζει το μικρό κορίτσι με τις περιγραφές «Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δεν φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ…. από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ… Μιλούσαν στα Αγγλικά».

Δείτε ακόμη:

Αρπαγή Μαρκέλλας: Προσπαθεί να καλύψει κάτι μεγάλο η 33χρονη

Loading