(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ηλιούπολη: Εντοπίστηκε αποτύπωμα του 36χρονου στη σκανδάλη της καραμπίνας

Αποτύπωμα του 36χρονου γιου βρέθηκε στη σκανδάλη της καραμπίνας, η οποία εντοπίστηκε σε δωμάτιο του σπιτιού στην Ηλιούπολη, όπου βρέθηκαν νεκροί δύο άνθρωποι.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, το αποτύπωμα του 36χρονου στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στην Ηλιούπολη, όπου μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμά τους, ήταν το μόνο που βρέθηκε στην καραμπίνα.

propoli

Το αποτύπωμα βρέθηκε στη σκανδάλη του όπλου, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας στα δάχτυλα του 36χρονου.

Το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε πυρίτιδα στα χέρια του 36χρονου, σύμφωνα με τους ειδικούς της ασφάλειας, δεν αποδεικνύει κάτι το ιδιαίτερο, ενώ αντιθέτως το ένα αποτύπωμα που εντοπίστηκε στην σκανδάλη του όπλου φαίνεται να επιβεβαιώνει το αρχικό ενδεχόμενο των αστυνομικών που ήθελαν τον γιο να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. 

Υπενθυμίζεται πως τα δύο πτώματα βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (10.4.2024) μέσα σε ένα φρικτό σκηνικό.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία για έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμα.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν αρχικά νεκρή τη μητέρα, με τραύμα από σφαίρα στην κροταφική χώρα και καθισμένη σε μια πολυθρόνα στο σαλόνι.

Στη συνέχεια εντόπισαν νεκρό τον 36χρονο γιο με τραύματα από καραμπίνα στο κεφάλι στο κρεβάτι της μητέρας του και γυμνό.

Μάλιστα, με βάση την ιατροδικαστική έρευνα η μητέρα είχε πεθάνει 48 ώρες πριν τον γιο της, ενώ δεν έλειπαν χρήματα και τιμαλφή από το σπίτι.

Δείτε επίσης: Θεοδωρικάκος | Σοβαρός ο κίνδυνος αποχής στις ευρωεκλογές

Loading