Ηράκλειο: 21χρονος δάγκωσε αστυνομικό και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο (pic)

Στο Αυτόφωρο και ο 19χρονος που ήταν μαζί του

Στο Αυτόφωρο δικαστήριο του Ηρακλείου θα οδηγηθεί ο 21χρονος που δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο την ώρα που ζήτησε να τον ελέγξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost εκτός από τον 21χρονο στο Αυτόφωρο θα δικαστεί και ο 19χρονος φίλος του. Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι αντίσταση κατά της Αρχής, ενώ για τον 21χρονο ισχύει και η κατηγορία για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν προχθές στο Αυτόφωρο Δικαστήριο ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσής τους έλαβε αναβολή για σήμερα. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο νεαροί έχουν απασχολήσει τις αρχές, αφού είναι μέλη μιας οικογένειας γνώριμης στους αστυνομικούς.

«Άρχισαν να αντιδρούν χωρίς λόγο»

Ο 49χροννος αστυνομικός αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας πως οι νεαροί άρχισαν να αντιδρούν χωρίς λόγο όταν τους ζήτησαν να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος. Όπως αναφέρει το τοπικό ρεπορτάζ, το συμβάν έγινε στον Άγιο Σίλα στο Ηράκλειο.

«Όταν ζητήσαμε να κάνουμε τον έλεγχο άρχισαν να αντιδρούν και δεν υπήρχε και λόγος, καθώς δεν υπήρχε κάτι μεμπτό», είπε αρχικά ο αστυνομικός, ενώ στη συνέχεια τους ζήτησαν να παραμείνουν στο αμάξι έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Επίσης μίλησε και για το τραύμα που έχει στο πρόσωπο μετά την επίθεση το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει μόλυνση.

Δείτε επίσης: Βόλος: Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας – Τι κατέθεσε η ίδια (vid)