Ηράκλειο: Στον ανακριτή σήμερα ο λυράρης για τη μαστροπεία και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο λυράρης που κατηγορείται για μαστροπεία και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στο Ηράκλειο.

Ο 66χρονος λυράρης αρνείται κάθε κατηγορία και, σύμφωνα με το creapost.gr, κάνει λόγο για πλεκτάνη εις βάρος του αφού ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει να χρησιμοποιεί τα social media.

Από τη μεριά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 66χρονου, Διονύσης Βέρρας, δήλωσε ότι «ο εντολέας μου μιλάει για πλεκτάνη που θα καταπέσει ήδη από το ανακριτικό γραφείο, την ώρα που υφαίνεται μια δικογραφία που στηρίζεται αποκλειστικά στις περιγραφές του παιδιού και τα ευρήματα έχουν να κάνουν με το ίδιο το παιδί. Αυτός δεν φαίνεται να έχει καμία ψηφιακή συμμετοχή».

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας γιατρός και σύμφωνα με τον διευθυντή του Βενιζέλειου «το μεσημέρι της Τρίτης έλαβα από την εισαγγελία το έγγραφο στο οποίο αναφερόταν όταν ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι κινήσεις ήταν άμεσες καθώς εξέδωσα απόφαση για άμεση αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού με ισχύ από χθες το μεσημέρι και για έναν μήνα, όπως δηλαδή προβλέπεται από το νόμο».

Δείτε επίσης: Δυστύχημα στα Τέμπη: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Loading