Το δικό του εργαστήριο αναγόμωσης φυσιγγίων είχε δημιουργήσει ένας Έλληνας στις δύο του κατοικίες
Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει μία κατοικία στον δήμο Αστερουσίων, όπου και συνελήφθη και μία στον δήμο Ηρακλείου.
Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς, μετά από πληροφορίες που δέχτηκαν έκαναν έρευνες στα δύο σπίτια, όπου και βρήκαν δύο πιστόλια, πέντε γεμιστήρες, 835 φυσίγγια διάφορων τύπων και διαμετρημάτων, δύο ξύλινες λαβές πιστολιού, μια χειροκίνητη συσκευή αναγόμωσης, έναν ξύλινο υποφυλακτήρα κυνηγετικού όπλου και τρεις ψήκτρες καθαρισμού όπλων.
Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε κατάσχεση των παράνομων όπλων, ενώ τα πιστόλια εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.
Τον άνδρα οπλουργό, που έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου βαραίνει η κατηγορία παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Έχει επίσης ξεκινήσει προανάκριση για τον εντοπισμό των πελατών του δράστη.
Δείτε επίσης: Δικηγόρος των 11 που απήγαγαν τον γυμνασιάρχη: «Ενδεχομένως ερμηνεύουν στρεβλά το σύνταγμα»
- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Προτάσεις μείωσης προσωπικού και προϋπολογισμού λόγω αμερικανικής χρηματοδότησης
- Τέμπη: Ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ αναζητά απαντήσεις για την πυρόσφαιρα στον Δημόκριτο
- Σεισμός στην Μιανμάρ: Έλληνας κάτοικος Μπανγκόκ περιγράφει την τρόμαρα που βίωσε
- Συνεργάτες του Χάρη Δούκα: «Η εφαρμογή δύο μέτρων και δύο σταθμών είναι αδύνατη»
- Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Το ενεργειακό παιχνίδι στον 34ο παράλληλο