Έγινε γνωστό το όνομα του διαιτητή του ντέρμπι της Κυριακής
Ισραηλινός θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.
Η ΚΕΔ έχει επιλέξει τον Όρελ Γκρίνφιλντ ο οποίος είναι κατηγορίας Elite και τον…ξέρουν οι ελληνικές ομάδες αφού δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα που το όνομα του διαιτητή που θα σφυρίξει σε ελληνικό ντέρμπι γίνεται γνωστό από το εξωτερικό.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ ο κορυφαίος ρέφερι της χώρας, μοναδικός στην κατηγορία Elite, ο 40χρονος Όρελ Γκρίνφιλντ, ορίστηκε να διευθύνει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ της 23ης αγωνιστικής της Superleague στο “Γ.Καραϊσκάκης”.
Ο συγκεκριμένος διαιτητής, είχε διευθύνει και παλιότερα την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 (12/1/20) ενώ το καλοκαίρι διηύθυνε τη ρεβάνς Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός 2-2 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης έχει σφυρίξει τα παιχνίδια Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός 0-1, ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 και Αστάνα-Ολυμπιακός 1-1.
Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Παραχωρεί τον Σολδάνο στη Χιμνάσια Λα Πλάτα
- «Μάιρα Μυρογιάννη: «Η UNESCO ως παγκόσμιος ηγέτης σκέψης και χώρος συνεργασίας των κρατών για ένα καλύτερο μέλλον»»
- Επιστροφή ενοικίου: Λήγει σήμερα η προθεσμία για διορθωτικές δηλώσεις ενίσχυσης έως το τέλος του 2025
- Νίκος Χαρδαλιάς από Βρυξέλλες: «Διεκδικούμε περισσότερους πόρους και μεγαλύτερο ρόλο στην πολιτική λήψη αποφάσεων»
- Η εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα
- Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Τίμι Άλεν στον ΠΑΟΚ
![]()
