Έγινε γνωστό το όνομα του διαιτητή του ντέρμπι της Κυριακής
Ισραηλινός θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.
Η ΚΕΔ έχει επιλέξει τον Όρελ Γκρίνφιλντ ο οποίος είναι κατηγορίας Elite και τον…ξέρουν οι ελληνικές ομάδες αφού δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα που το όνομα του διαιτητή που θα σφυρίξει σε ελληνικό ντέρμπι γίνεται γνωστό από το εξωτερικό.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ ο κορυφαίος ρέφερι της χώρας, μοναδικός στην κατηγορία Elite, ο 40χρονος Όρελ Γκρίνφιλντ, ορίστηκε να διευθύνει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ της 23ης αγωνιστικής της Superleague στο “Γ.Καραϊσκάκης”.
Ο συγκεκριμένος διαιτητής, είχε διευθύνει και παλιότερα την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 (12/1/20) ενώ το καλοκαίρι διηύθυνε τη ρεβάνς Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός 2-2 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης έχει σφυρίξει τα παιχνίδια Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός 0-1, ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 και Αστάνα-Ολυμπιακός 1-1.
Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Παραχωρεί τον Σολδάνο στη Χιμνάσια Λα Πλάτα
- Κικίλιας για μεταναστευτικό: Αύξηση 134% στις ροές από Λιβύη – Στο μήνυμά του προς την ΕΕ
- Νέα Σμύρνη: Πατέρας σκότωσε τον 45χρονο γιο του με μαχαίρι
- Μαρία Καρυστιανού: Μια συγκινητική ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας
- Συγκλονιστικά περιστατικά τραυματισμών στους πανηγυρισμούς για την επιστροφή του Αμβούργου
- Σάντος: Ο Βιεϊρίνια άφησε σπουδαία κληρονομιά στον ΠΑΟΚ