Καιρός: Αίθριος θα είναι αύριο με άνοδο της θερμοκρασίας

Λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές ώρες αναμένονται αύριο στη χώρα

Η θερμοκρασία σε άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 20, στην Ήπειρο από 0 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ και στα νοτιοανατολικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 3 Μποφόρ και πιθανώς στα ανατολικά έως 4 Μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς, ενώ στα βόρεια και στα δυτικά θα είναι τοπικά έως και 2-3 βαθμούς πιο χαμηλή.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται επίσης αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 Μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading