Καιρός: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Μέχρι το πρωί της Πέμπτης τα έντονα φαινόμενα

Βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι έντονες, θα επικρατήσουν σε πολλές περιοχές της χώρας μέχρι την Πέμπτη (23/11) το πρωί.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η ΕΜΥ επικαιροποίησε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό έκτακτο δελτίο.

propoli

Σε αυτό αναφέρεται πως η κακοκαιρία θα χτυπήσει συνολικά εφτά περιοχές και συγκεκριμένα το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ από το μεσημέρι οι βροχές και οι καταιγίδες θα πλήξουν τα ανατολικά και τα νότια τμήματα της Θράκης.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο: 

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 21-11-2023 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα:

α. Για σήμερα Τετάρτη (22-11-23) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, καθώς και από το μεσημέρι στα ανατολικά και στα νότια τμήματα της Θράκης.

β. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης (22-11-23) προς την Πέμπτη (23-11-23) και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Δείτε επίσης: Το βίντεο ντοκουμέντο που πρόδωσε τον «δράκο των Εξαρχείων»

Loading