(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη μέχρι το Σαββατοκύριακο – Έρχονται βροχές την επόμενη εβδομάδα

Πολύ καλές θα είναι οι καιρικές συνθήκες καθόλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα μέχρι και το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός παραμένει ζεστός και καλοκαιρινός, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό και ο Σάκης Αρναούτογλου θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την ανάρτησή του, στην οποία αναφέρει ότι το σκηνικό θα είναι «αρκετά πιο εναρμονισμένο με την εποχή από βδομάδα».

Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για βροχερό καιρό, λόγω ενός βαρομετρικού χαμηλού που σχηματίζεται στη νότια Ιταλία και στη δυτική Ελλάδα τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι στιγμής, οι βροχές και οι καταιγίδες φαίνεται ότι θα πέσουν στα δυτικά και στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα πλην της Θράκης, ωστόσο θα συνεχιστούν οι μελέτες και θα δοθούν στη δημοσιότητα ακριβέστερα προγνωστικά στοιχεία.

«Απρόθυμο να παραδώσει τα ηνία το καλοκαίρι μέχρι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο! Αρκετά πιο εναρμονισμένο με την εποχή δείχνει το σκηνικό του καιρού από βδομάδα.

Έντονο δείχνει, φίλες και φίλοι, το θερμό κύμα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου με εξασθενημένους ανέμους στα πελάγη αλλά και κατά τόπους πολύ υψηλές θερμοκρασίες (τοπικά στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές και πάνω από 33 με 34 βαθμούς Κελσίου) για την περίοδο που διανύουμε!

Σημαντική δείχνει να είναι και η “συνεισφορά” της αυξημένης υγρασίας” στη δυσφορία που θα προκύψει!

Όσον αφορά στο νέο βαρομετρικό χαμηλό που τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα πλέον δείχνουν να σχηματίζεται στη νότια Ιταλία και στα δυτικά της χώρας μας από βδομάδα και κυρίως το διήμερο 25 με 26 Σεπτεμβρίου η ακριβής θέση του θα είναι αυτή που θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων (βροχών-καταιγίδων) που με τα σημερινά στοιχεία δείχνουν να εντοπίζονται στα δυτικά και στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα πλην της Θράκης. Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη».

Δείτε επίσης: Π. Μαρινάκης για Λιβύη: Δεν ισχύει ότι μετέβη κλιμάκιο της ΕΥΠ – Ήταν τροχαίο δυστύχημα

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com