Ποιες γραμμές δεν λειτουργούν λόγω των καιρικών συνθηκών
Η κακοκαιρία «Διομήδης» έχει εμφανιστεί εδώ και περίπου δύο 24ωρα και μέχρι τώρα εξακολουθεί να δείχνει τα «δόντια» της, αφού έχουν απαγορευτεί δρομολόγια πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών ανέμων.
Όπως αναφέρει η ΕΜΥ, οι άνεμοι στις θαλάσσιες περιοχές κυρίως στο Αιγαίο αναμένεται να φτάσουν τα 9 και στα βόρεια τα 10 μποφόρ. Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων πραγματοποιούνται κατά την κρίση του πλοιάρχου και με ημερολογιακή εγγραφή.
Επίσης μέχρι τώρα δεν λειτουργούν οι γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνου Θάσου, και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να ταξιδέψει, καλό θα ήταν να έρθει σε επαφή με τα λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία έτσι ώστε να ενημερωθεί για πιθανές αλλαγές σε ακτοπλοϊκές γραμμές.
Δείτε επίσης: Η Carrefour επιστρέφει στην Ελλάδα 10 χρόνια μετά
- Η Τζίτζι Χαντίντ αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ: «Μου δίνει τόσα πολλά, ενθάρρυνση και πίστη»
- Η μεγαλύτερη ελληνική λέξη: 172 γράμματα και 78 συλλαβές
- Διαμαντόπουλος: Γιορτή αθλητισμού ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας
- Καραθανασόπουλος για πρόταση δυσπιστίας: Η αντιπαράθεση χαρακτηρίζεται σικέ και δεν αμφισβητεί τα ουσιαστικά ζητήματα
- Ο Τραμπ συναντά τον Ιρλανδό πρωθυπουργό με φόντο την παγκόσμια πολιτική