Καλαμάτα: Για τρεις ακόμα περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων κατηγορείται ο 35χρονος που επιτέθηκε στην 24χρονη

Και οι 3 παραπάνω περιπτώσεις είχαν καταγγελθεί στις αστυνομικές αρχές και παρέμεναν ανεξιχνίαστες μέχρι και τη σύλληψη του 35χρονου.

Στα δικαστήρια Καλαμάτας εισήλθε πριν από λίγη ώρα ο 35χρονος Έλληνας, που ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για την σεξουαλική επίθεση σε 24χρονη φοιτήτρια τα ξημερώματα της Τρίτης (4/10) στο κέντρο της Καλαμάτας.

propoli

Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης, κατηγορείται για ακόμα 3 περιπτώσεις επιθέσεων με σεξουαλικά κίνητρα. Πιο συγκεκριμένα κατηγορείται ότι τον περασμένο Ιούλιο 2 φορές, είχε βρεθεί έξω από την οικία της ίδιας της 24χρονης φοιτήτριας και αυνανιζόταν ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 είχε επιτεθεί σε άλλη 23χρονη κοπέλα, χτυπώντας την και προσπαθώντας να την βιάσει, στην οδό Αβίας στην Καλαμάτα.

Και οι 3 παραπάνω περιπτώσεις είχαν καταγγελθεί στις αστυνομικές αρχές και παρέμεναν ανεξιχνίαστες μέχρι και τη σύλληψη του 35χρονου.

Ο 35χρονος θα ακούσει τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί από την Εισαγγελέα της Καλαμάτας και είναι άγνωστο αν θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας ή θα ζητήσει προθεσμία για τις επόμενες ημέρες λόγω και των βαρύτατων κατηγοριών που αντιμετωπίζει.

Δείτε επίσης: Καλαμάτα: 35χρονος συνελήφθη για την σεξουαλική επίθεση στην 24χρονη φοιτήτρια

Loading