Καλλιθέα: 33χρονος βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο διαμέρισμά του – Μυστήριο με τη θέση που βρισκόταν το όπλο

Η Αστυνομία θεωρεί ότι το όπλο μετακινήθηκε

Μυστήριο αποτελεί ο θάνατος ενός 33χρονου στην Καλλιθέα ο οποίος βρέθηκε νεκρός με σφαίρα από 38άρι περίστροφο σε διαμέρισμα ημιορόφου.

propoli

Ο νεκρός άνδρας, είχε ένα τραύμα πίσω και πλάγια δεξιά στο κεφάλι, ενώ το όπλο μπορεί να ήταν δίπλα του αλλά βρισκόταν στην αριστερή πλευρά όπως κατέθεσε μάρτυρας. Η μητέρα του, τον αναζητούσε από χθες το πρωί, ενώ κοντά στις 16:00 ένα δικό του πρόσωπο προσπάθησε να τον εντοπίσει, πήγε στην πολυκατοικία αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr.

Αφού δεν κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι του, πήρε μια πτυσσόμενη μεταλλική σκάλα και μπήκε στο σπίτι σπάζοντας το τζάμι, Εκεί τον αντίκρισε νεκρό πάνω στο κρεβάτι του.

Βρέθηκαν κι άλλα όπλα στο σπίτι του

Η Αστυνομία δεν ειδοποιήθηκε αμέσως, αλλά αφού ενημερώθηκε βρέθηκαν άμεσα στο σπίτι του αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας, της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής αλλά και της Αντιτρομοκρατικής.

Αυτό που πιστεύουν ακράδαντα οι αστυνομικοί είναι ότι το όπλο μετακινήθηκε. Επίσης και το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου για αρκετή ώρα μετά το συμβάν δεν βρισκόταν στον χώρο που βρέθηκε νεκρός.

Να αναφερθεί πως στο διαμέρισμα βρέθηκαν και τρία περίστροφα ακόμα. Οι Αρχές ερευνούν τα πάντα στην υπόθεση, ενώ ο τρόπος ζωής του 33χρονου δεν «μαρτυρούσε» ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Καλλιθέας.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με τον θάνατο των κοριτσιών στην Πάτρα – Πιθανή η εκταφή τους

Loading