H Άννα Κανδαράκη, κλινική ψυχολόγος, τόνισε πως η περίπτωση της Πάτρας είναι ευκαιρία να φωτιστούν οι «σκοτεινές πλευρές της ελληνικής οικογένειας».
«Το κέρδος που μπορούμε να έχουμε από αυτήν την υπόθεση, αντί να συνεχίσουμε το ριάλιτι, είναι να φωτίσουμε αντίστοιχα ‘σκοτάδια’ που υπάρχουν στα ελληνικά σπίτια. Υπάρχουν ζευγάρια που εργαλοιοποιούν τα παιδιά τους», είπε αρχικά η κα. Κανδαράκη.
Όπως λέει η κ. Κανδαράκη, «μια μητέρα δε σημαίνει ότι αυτόματα αγαπάει τα παιδιά της» και αναφέρεται στο έγκλημα που υπάρχει στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν ο παππούς της σκότωσε τη γιαγιά της.
«Είναι ένα έγκλημα που υπάρχει από πίσω, ένας παππούς που σκότωσε μια γιαγιά. Υπάρχει μία περίπτωση το τραύμα της βίας να έχει μεταφερθεί μέσα στην οικογένεια».
Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει παραλήρημα μεγαλείου», λέει κλινική ψυχολόγος (vid)
- Αποχωρεί ο Καββαδάς από τον Ηρακλή: Ένας κύκλος κλείνει με ευχαριστίες
- Φως στο Τούνελ: Έκτακτη εκπομπή απόψε στο MEGA
- Ανακαίνιση στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ: Μια νέα εποχή για το αθλητικό κέντρο
- Ανάδειξη του Φρουρίου του Αγίου Νικολάου στη Ρόδο: Ένα βήμα για τον πολιτισμό
- Ν. Ανδρουλάκης: Αξιολόγηση αιτήσεων ασύλου και επαναπατρισμός μεταναστών ως προτεραιότητα