Πυροβόλησε τον 26χρονο εγγονό του στο κυνήγι, τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη- Ένας 26χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γρεβενών μετά τον τραυματισμό του από το όπλο του 80χρονου παππού του, με τον οποίο είχαν πάει μαζί για κυνήγι σε περιοχή κοντά στο Νεστόριο Καστοριάς.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες, όταν ο 26χρονος και ο παππούς του το πρωί της περασμένης Τετάρτης (27-10-2021) βρέθηκαν στο βουνό και χωρίστηκαν για αναζήτηση θηραμάτων, δέχθηκε πυροβολισμό και τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, άμεση ήταν η επέμβαση διασωστών του ΕΚΑΒ Γρεβενών που μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος πραγματοποιεί το ΑΤ Νεστορίου.
Δείτε επίσης: Κακές πρακτικές στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της Pfizer
- Καταπληκτική ισοφάριση της Ατλέτικο με γκολ του Άλβαρες (βίντεο)
- Σλοτ: «Η φετινή Παρί είναι καλύτερη, ο Ενρίκε έχει κάνει εξαιρετική δουλειά»
- Γερμανία: Εγκρίθηκε η χαλάρωση του φρένου χρέους για τις αμυντικές δαπάνες
- Τέμπη: Η κυβέρνηση υπό πίεση καθώς κατατίθεται πρόταση δυσπιστίας
- Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για την άφιξη τρίτου ελικοπτέρου έκτακτης ανάγκης στη Βουλγαρία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr