Νέα τροπή παίρνει η καταδίωξη στο Πέραμα καθώς σύμφωνα με νεότερα στοιχεία οι δράστες του περιστατικού ήταν ανήλικοι Ρομά.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο νεκρός ήταν μόλις 16 ετών, όπως και ο ένας τραυματίας, ενώ ο δραπέτης ήταν μόλις 15 ετών.
Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα μετά τις 01:00 όταν οι ανήλικοι Ρομά δεν σταμάτησαν στον έλεγχο που τους ζήτησε η ομάδα ΔΙΑΣ.
Τότε ξεκίνησε η καταδίωξη, η οποία ολοκληρώθηκε με τους πυροβολισμούς που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 16χρονου και τον θάνατο του Ρομά.
Δείτε επίσης: Κηφισιά: Πυροβολισμοί ανησύχησαν την περιοχή – Αναφορά και για τραυματίες
- Συλλήφθηκε 43χρονος με 3 κιλά ηρωίνης κρυμμένα στο αυτοκίνητό του
- Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου: Η Σάρον Όσμπορν αποκαλύπτει το βέτο στον Όζι
- Συναγερμός στον Βόλο λόγω κρούσματος μηνιγγίτιδας σε 30χρονη
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr