Κατερίνη: Νέα καταγγελία για βιασμό 11χρονης – Τι λέει η μητέρα της ανήλικης

Μία νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκου έγινε χθες γνωστή στην Κατερίνη

Μία 11χρονη έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο Ιρακινό στην Κατερίνη. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι -και συγκεκριμένα το βράδυ της 9ης Αυγούστου- όταν εκείνη  έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της πόλης. Τότε, ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα κορίτσια έπεισε την 11χρονη να τον ακολουθήσει. Το αποτέλεσμα ήταν να την οδηγήσει  σε ένα κοντινό διαμέρισμα και να ασελγήσει πάνω στην ανήλικη.

propoli

Για την απομάκρυνση της 11χρονης ενημέρωσε την μητέρα της η φίλη του παιδιού, όταν είδε πως αργούσε να επιστρέψει, και στη συνέχεια ενημερώθηκε και η μητέρα του ανήλικου θύματος που κακοποιήθηκε από τον άγνωστο αλλοδαπό.

Άμεσα ακολούθησε κινητοποίηση των αρχών και εντοπίστηκε η 11χρονη μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη.

Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε». Ακολούθησε η ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί έχει βιαστεί.

Λίγες μέρες αργότερα η 11χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.

Τι λέει η μητέρα του παιδιού

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μιλώντας στο MEGA και τον Θεολόγο Ηλιού περιέγραψε πως ο 30χρονος ξεγέλασε το παιδί και το απομάκρυνε από την πλατεία.

«Μέσα Αυγούστου βγήκε η κόρη μου με μία φίλη μου και το κοριτσάκι της σε πολύ κεντρικό σημείο της Κατερίνης. Με κάποιον τρόπο ένας Ιρακινός, απ’ ότι διαπιστώθηκε μετά, το πλησίασε το παιδί, το ξεγέλασε στην ουσία και απομακρύνθηκαν από την πλατεία. Αμέσως το άλλο κοριτσάκι ενημέρωσε τη μαμά, η μαμά πήρε τηλέφωνο εμένα κατευθείαν και αμέσως έτρεξα εκεί. Για καλή μου τύχη ήταν η αστυνομία, αμέσως τρέξανε οι άνθρωποι και όντως τους βρήκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς η κόρη μου είπε αμέσως στους αστυνομικούς ότι “με πείραξε αυτός ο άνθρωπος”».

Όπως τόνισε η μητέρα, η 11χρονη περιέγραψε όσα έγιναν στις Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του 30χρονου.

«Έγινε ότι έπρεπε να γίνει και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι όντως είχε κάνει την πράξη. Αφού την ξεγέλασε και της είπε “θα σε γυρίσω σε ένα λεπτό”, εκ των υστέρων εγώ έμαθα ότι την πήγε στο σπίτι του που έμενε και από εκεί, ενώ του έλεγε ότι “πρέπει να γυρίσω”, της έλεγε “καλά, καλά” και την πήγαινε σε αντίθετη πλευρά της Κατερίνης, από εκεί που ήταν η φίλη της και η μητέρα της», είπε η μητέρα του παιδιού.

Δείτε επίσης: Κολωνός – Νέα μηνύματα με 12χρονη: Τα 70 ευρώ που τόσο εύκολα μου πήρες, εγώ κάνω 17 ώρες να τα βγάλω

Loading