Νέες αποκαλύψεις έκανε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς του Μάνου Δασκαλάκη ότι δούλευε συνέχεια
«Τα οικονομικά του κ. Δασκαλάκη… Aπ΄ότι έχουν δει το ‘φως’ της μικρής κοινωνίας της Πάτρας, όλοι βοούν και λένε ότι αυτός ο άνθρωπος δούλευε, ειδικά την τελευταία πενταετία – εξαετία και τα ένσημά του δεν ξεπερνούν τους 14 – 15 μήνες» ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στο Star.
Λέει και διατυμπανίζει ότι δούλευε συνέχεια. Είχε και μια σύζυγο που δεν εργαζόταν και ήταν υποχρεωμένος να ζει την οικογένειά του με 8.000 τον μήνα. Δεν μπορείς να είσαι ανασφάλιστος, είναι η γυναίκα σου ανασφάλιστη. Αυτά τα παιδάκια ήταν πουθενά ασφαλισμένα;» πρόσθεσε στη συνέχεια.
Επιπλέον, έθεσε ένα ακόμα ερώτημα σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας. Όπως τόνισε. μετά τον θάνατο του παιδιού, οι γονείς κινήθηκαν νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει ιατρικό λάθος. «Ήθελα να ρωτήσω εάν μαζί με την καταγγελία που έκαναν για τον θάνατο του παιδιού, επιφυλάχτηκαν και του δικαιώματός τους διεκδίκησης αποζημίωσης για τον θάνατο του παιδιού;», είπε.
Δείτε επίσης: Ανοίγουν τη Μ. Πέμπτη οι αιτήσεις για το επίδομα βενζίνης
- Υεμένη: Τουλάχιστον 8 θάνατοι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών, από αμερικανική αεροπορική επίθεση, αναφέρει το Αλ Μασίρα
- Γάζα: Τουλάχιστον 50 νεκροί σε νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- ΠΑΟΚ: Εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη 2-1 επί του Παναθηναϊκού για τη 2η θέση
- Ουκρανία: Επείγουσα ανάγκη για συμφωνία με τη Ρωσία, δηλώνει ο Ρούμπιο
- Γερμανία: Ο διορισμός της Κατερίνας Ράιχε ως υπουργού Οικονομίας φέρνει ελπίδες για ανάπτυξη