Κάτω Πατήσια: Μέλη της αλβανικής μαφίας οι δράστες του μακελειού (vid)

«Η αστυνομία δεν φυλακίζει ανθρώπους, αλλά τους συλλαμβάνει» ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από την υπόθεση του μακελειού στα Κάτω Πατήσια με τους τρεις νεκρούς.

Ερωτώμενος γιατί ένας εκ των δραστών που ήταν σεσημασμένος, κυκλοφορούσε ελεύθερος, απάντησε:

«Η αστυνομία δεν φυλακίζει ανθρώπους, αλλά τους συλλαμβάνει. Από ‘κει και πέρα οι έντιμοι δικαστές βάζουν τις ποινές που προβλέπονται, οι οποίες δεν είναι τέτοιες ώστε να τους κρατήσουν λίγο παραπάνω απ’ όσο θα χρειάζονταν».

Πρόσθεσε πως το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ότι βρίσκονται έξω και συνεχίζουν την ίδια δράση, δελεάζοντας μάλιστα κι άλλους κακοποιούς.

Αναφορικά με το «περίγραμμα» των δραστών, ο Κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως όλοι τους ήταν μέλη της αλβανικής μαφίας, η οποία λυμαίνεται όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Αυτοί οι άνθρωποι αν και βρίσκονται στην ίδια ομάδα πολλές φορές τα “σπάνε”, με αποτέλεσμα να κάνουν τραγικά λάθη και για τους ίδιους» συμπλήρωσε.

Η ελληνική αστυνομία κατάφερε να «εξουδετερώσει» έναν μεγάλο κακοποιό, κάτι που απεδείχθη από την ευκολία με την οποία έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τους δύο 28χρονους αστυνομικούς.

«Αν και είμαστε η χώρα με τον μικρότερο αριθμό παράνομων όπλων, ξέρουμε πως αυτά υπάρχουν και δεν θα λείψουν ποτέ» ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

Δείτε επίσης: Κάτω Πατήσια – Α. Ανάργυροι: Δύο νεκροί από το αιματηρό επεισόδιο – Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες, μία σύλληψη