Καβάλα: «Δυστυχώς σε αγάπησα» έγραφε στην επιστολή του προς τη σύζυγό του ο 56χρονος γυναικοκτόνος (vid)

Ο ίδιος δήλωνε σίγουρος για τα συναισθήματά του απέναντί της

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας μετά το απίστευτο φονικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες, όταν ένας 56χρονος δολοφόνησε την 31χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και το 10 μηνών παιδί τους, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε ο ίδιος.

Η εκπομπή Live News έφερε στο φως της δημοσιότητας την επιστολή που είχε στείλει ο δράστης στην 31χρονη μέσω της οποίας της εξέφρασε τα συναισθήματά του, λέγοντάς της πως «δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή για τους ανθρώπους».

«Όλα αυτά που έκανες για μένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και σ’ το έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου».

«Καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. Δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή για τους ανθρώπους. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα, και για μένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ».

«Τους δικούς σου τους θέλω δίπλα μας»

«Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα. Εσύ και εγώ πρέπει με λογικές κινήσεις να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας. Τους δικούς σου δεν τους θέλω απέναντί μας, τους θέλω δίπλα μας και γι’ αυτό θα προσπαθήσω να το πετύχω. Νομίζω θα τα καταφέρω, αρκεί να είσαι σίγουρη για τα συναισθήματά σου» έγραψε στη συνέχεια.

«Εσένα φοβάμαι, όχι εμένα. Ξέρω τι ζητάω στη ζωή. Μαζί σου θέλω να κάνω οικογένεια, γιατί είσαι ο άνθρωπος των ονείρων μου. Θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη παρά όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή. Τώρα η ζωή μου αποκτάει νόημα και ενδιαφέρον».

Δείτε επίσης: Διπλό φονικό στην Καβάλα: «Η κόρη μου τον πλήρωνε και τον τάιζε» – Συγκλονίζει η μητέρα της 31χρονης (vid)