Καβάλα: Νηπιαγωγός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Έχουν βγει τουλάχιστον δύο δικογραφίες εις βάρος της συγκεκριμένης νηπιαγωγού

Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες για περιστατικά που αφορούν κακοποίηση μικρών παιδιών. Αυτήν τη φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα θέμα το οποίο αφορά νηπιαγωγό από την Καβάλα, που σύμφωνα με καταγγελίες έχει παρενοχλήσει αγοράκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση άλλου αγοριού, μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Ελπίδα Κεβρεκάκη η οποία έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του αγοριού, κάλεσε τους γονείς να ευαισθητοποιηθούν διότι δεν αποκλείεται να έχουν υποστεί κακοποίηση κι άλλα παιδιά στο παρελθόν.

«Αυτά που έχουμε καταγγείλει εμείς είναι κάποιες συγκεκριμένες γενετήσιες πράξεις, όπως λέγονται κατά τον ποινικό κώδικα. Διάφορες, δηλαδή, παρακετροπές της δασκάλας πάνω στο παιδί με διάφορες χειρονομίες και διάφορους τρόπους και φωτογραφίες. Ωστόσο επειδή ακόμα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της από τον αρμόδιο εισαγγελέα, δεν είμαστε βέβαιοι ακόμα για την πορεία της. Ωστόσο η καταγγελία υπάρχει και οι γονείς είναι πεπεισμένο», δήλωσε.

«Βγήκε και μία δεύτερη δικογραφία εις βάρος της ίδιας δασκάλας, οποία ενήργησε σε βάρος άλλου παιδιού και θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και τους υπόλοιπους γονείς μήπως υπάρχει ενδεχομένως και τρίτο».

Δείτε επίσης: Τροχαίο στην Καβάλα: «Από τη σφοδρή σύγκρουση το φορτηγό γύρισε σχεδόν 180 μοίρες»