Κιλκίς: Εμπρησμός αυτοκινήτου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ – Ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο μετά τις 04:00 και επί τόπου έσπευσε ένα όχημα με δύο πυροσβέστες και έσβησαν τις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ανήκει σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και η φωτιά προκλήθηκε από εύφλεκτο υλικό σε πλαστικό μπουκάλι. Από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

propoli

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών Κιλκίς, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Τι λέει η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, με ανακοίνωσή της καταδικάζει τον εμπρησμό του αυτοκινήτου εν ενεργεία αστυνομικού και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “ως Ένωση σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας. Απαράδεκτες και καταδικαστέες ενέργειες, όπως η ανωτέρω, δεν πρόκειται να αποτρέψουν και να διαταράξουν επ΄ ουδενί τη λειτουργία της Υπηρεσίας“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

Η Ένωσή μας καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε σε όχημα εν ενεργεία Αξιωματικού της Δ.Α. Κιλκίς, σταθμευμένο σε πυλωτή οικοδομής στην πόλη του Κιλκίς. Ως Ένωση σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας. Απαράδεκτες και καταδικαστέες ενέργειες, όπως η ανωτέρω, δεν πρόκειται να αποτρέψουν και να διαταράξουν επ΄ ουδενί τη λειτουργία της Υπηρεσίας. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις επί του θέματος και θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση“.

Δείτε επίσης: Ά. Γεωργιάδης: Το ”έγκλημα” της Μαρέβας είναι ότι παντρεύτηκε τον Μητσοτάκη – Ράμπο ο Κασσελάκης

Loading