Κιλκίς: Η υφυπουργός Φωτεινή Αραμπατζή ξεναγήθηκε στις επιχειρήσεις Staramaki και Drosvit

Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπαζή παρότι σερραία δεν μας είχε κάνει την τιμή της επίσκεψης στον ένα χρόνο της θητείας της.

Επανόρθωσε την περασμένη Παρασκευή όταν επισκέφθηκε δυο μονάδες του Κιλκίς: Την συνεταιριστική και συνάμα καινοτόμα επιχείρηση Staramaki, με το πανελληνίως γνωστό καλαμάκι από στέλεχος σταριού, και στη συνέχεια την εταιρεία Drosvit, η οποία παράγει συμπληρώματα ζωοτροφών.  

propoli

Η υφυπουργός ξεναγήθηκε στις δυο επιχειρήσεις και  ενημερώθηκε από τους επικεφαλής των εταιρειών για όσα σχετίζονται με την παραγωγή και εμπορία των προϊόντων τους. Στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Staramaki από τον Στέφανο Καμπέρη και στην Drosvit από τον Δρόσο (Σάκη) Ζιούτα.

Την κ. Αραμπατζή είχαν την ευκαιρία να δουν και να εκθέσουν τα προβλήματά τους και εκπρόσωποι αγροτικών – κτηνοτροφικών φορέων, ο κ. Θωμάς Καρυπίδης και ο κ. Γιάννης Σακαλής. Επέδωσαν μάλιστα υπόμνημα, ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι ευχαριστίες κτηνοτρόφων για την πολιτική ελέγχου των ελληνοποιήσεων. Συνήθως για το ίδιο θέμα οι υπουργοί τα “άκουγαν” από κτηνοτρόφους.

Στη δεύτερη επιχείρηση, στο Ζαχαράτο, μετά το πέρας της ξενάγησης, παρατέθηκε από τον κ. Δρ. Ζιούτα και την κα Κατερίνα Γιαννακούλα, υπαίθρια δεξίωση. ‘Ηταν εκεί ο Δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης ενώ σε όλο το πρόγραμμα την κ. Αραμπατζή συνόδευσαν ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ή ΔΕΕΠ -όπως εσχάτως (και αδοκίμως) μετονομάστηκε- Μηνάς Παπαδόπουλος.

Πηγή: eidisis.gr

Δείτε ακόμη: Σε κλίμα εθνικής ομοψυχίας γιορτάστηκαν τα φετινά Ελευθέρια του Κιλκίς

Loading