Κιβωτός του Κόσμου: «Εδώ και πέντε χρόνια δε με αφήνουν να μιλήσω και να δω τα παιδιά μου» ανέφερε μητέρα

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Δε σταματούν οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» αφού κάθε μέρα γνωστοποιούνται ολοένα και περισσότερα περιστατικά.

Μεταξύ άλλων, γονείς καταγγέλλουν ότι εδώ και χρόνια δεν τους επιτρέπεται να επικοινωνούν με τα παιδιά τους και απαιτούν να τα συναντήσουν.

Η Κατερίνα από την Πάτρα, σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα gegonota.news είπε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια που τα παιδιά της 11 και 13 ετών βρίσκονται στη δομή, δεν της έχουν επιτρέψει να μιλήσει καθόλου μαζί τους. Τα ανήλικα μεταφέρθηκαν εκεί λόγω του ότι το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν δεν ήταν το κατάλληλο.

«Έγιναν λάθη, τεράστια λάθη, αλλά δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να τα βλέπω ή να τα ακούω. Τα παιδιά μου βρίσκονται στον Βόλο και είναι το μόνο που ξέρω. Κάθε μέρα τηλεφωνώ στην δομή του Βόλου για να μιλήσω με τα παιδιά, μου λένε πως θα με καλέσουν πίσω και κανείς δεν επικοινωνεί μαζί μου. Έχω να ακούσω χρόνια τη φωνή τους», είπε η μητέρα και προσθέτει: «Με έχουν αποκόψει από τα παιδιά».

Μια ακόμη γυναίκα η Αφροδίτη η οποία σήμερα είναι 40 ετών, ανέφερε κι αυτή μια ανάλογη περίπτωση. Το παιδί της μεγάλωσε στη δομή του Κολωνού κι έπειται μεταφέρθηκε στον Βόλο. Η ίδια ανέφερε ότι δεν την αφήνουν να δει το παιδί της, το οποίο δεν την έχει γνωρίσει.

«Ακούω για το κλουβί στο Διμήνι που έβαζαν τιμωρία τα παιδιά και τρέμω μήπως είναι το δικό μου, αλλά δεν με αφήνουν να πάω, όπως δεν με άφηναν να του μιλάω στο τηλέφωνο» υποστηρίζει.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή η Εισαγγελία του Βόλου διέταξε προκαταρκτική για την δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο, μετά την καταγγελία που αφορά σε ασέλγεια σε βάρος ενός παιδιού και σε κακοποιήσεις με χρήση βίας.

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου – Πατέρας Αντώνιος: «Κάποια παιδιά δεν μας συγχωρούν ότι πήραμε τη θέση των γονιών τους»