Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι αυτό που φαίνεται» – Τι αποκαλύπτει ο φίλος του 19χρονου

«Μου είπε ότι δεν είχε γίνει μόνο μια φορά. Όπως μου είπε πάρα πολλές φορές είχε τύχει να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι και σιγά σιγά να περνάει το χέρι μέσα από τα ρούχα μου», λέει ο φίλος του 19χρονου.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου με νέες καταγγελίες να βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ένας 19χρονος, που ήταν πρώην εργαζόμενος στη δομή, πλέον δύο εισαγγελείς ανηλίκων που έχουν αναλάβει την υπόθεση να διερευνούν εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος και της σωματικής βλάβης σε αδύναμο. Στον ΣΚΑΪ μίλησε ένας φίλος του 19χρονου επιβεβαιώνοντας τα όσα τραγικά περιέγραψε πως έζησε ο εργαζόμενος από τον Πατέρα Αντώνιο.

Όπως κατήγγειλε ο φίλος του 19χρονου, συναντήθηκε με τον εργαζόμενο της δομής καθώς ήταν σε άθλια κατάσταση καθώς δεν είχε ρεύμα και φαγητό. «Μου είπε ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι αυτό που φαίνεται. Τον είχε πάρα πολύ κοντά του, ήταν από τα αγαπημένα του παιδιά και τον προόριζε για κάτι μεγάλο, τον είχε κοντά του σε όλα τα ταξίδια, σε όλες τις δομές» ανέφερε.

Στην ερώτηση αν ο 19χρονος του περιέγραψε περισσότερα του ενός περιστατικά ασέλγειας, ο φίλος του απάντησε ότι «μου είπε ότι δεν είχε γίνει μόνο μια φορά. Όπως μου είπε πάρα πολλές φορές είχε τύχει να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι και σιγά σιγά να περνάει το χέρι μέσα από τα ρούχα μου».

Τέλος, σύμφωνα με τον φίλο του 19χρονου ο λόγος που δεν πήγε να καταγγείλει νωρίτερα το τραγικό γεγονός ήταν η κατάσταση της μητέρας του.

Δείτε επίσης: «Κιβωτός του Κόσμου»: Ορκωτούς λογιστές και δικηγορικό γραφείο φέρνει το νέο ΔΣ για τον έλεγχο της οργάνωσης