Λόγω της έντονης μετασεισμικής δραστηριότητας στο νησί ο τοπικές αρχές αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων για προληπτικούς λόγους
Σήμερα στο νησί σημειώθηκαν περισσότεροες από 10 σεισμικές δονήσεις με τους δύο από αυτούς να είναι αρκετά ισχυροί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Ηρακλείου:
Στην αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου για το υπόλοιπο της ημέρας (Πέμπτη 21/10) προχώρησε η Αντιδημαρχία Παιδείας, λόγω της σεισμικής δραστηριότητας. Η απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους.
Έκλεισαν και τα σχολεία στο δήμο Γόρτυνας
Και ο δήμος Γόρτυνας αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία των σχολικών μονάδων εξαιτίας του σεισμού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με απόφαση του Δημάρχου Γόρτυνας, Κοκολάκη Ελευθέριου, διακόπτεται σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, η λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων (Βρεφικός, Παιδικοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Γόρτυνας, για προληπτικούς λόγους, λόγω της νέας ισχυρής σεισμικής δόνησης 4,5 Ρίχτερ. Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών.
Δείτε επίσης: Νέος ισχυρός σεισμός στο Ηράκλειο – Έχουν σημειωθεί πάνω από 10 σεισμικές δονήσεις τις τελευταίες ώρες
- Εκτεταμένες υλικές ζημιές από φωτιά σε ξενοδοχείο στην Ολυμπιακή Ακτή της Κατερίνης
- Ηράκλειο: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ τα ξημερώματα – Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες
- Ντόντσιτς και ΛεΜπρόν τερμάτισαν το σερί των Νάγκετς με εντυπωσιακή νίκη
- Σταν Λόρελ: Η εμβληματική φιγούρα του αστείρευτου γέλιου
- Αρκάς: Η χιουμοριστική καλημέρα της τελευταίας Κυριακής του Φεβρουαρίου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr