(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Κολωνός: Δίνει συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη

Οι Αρχές είναι πολύ κοντά στο να διαλευκάνουν την υπόθεση

Άλλη μια κατάθεση θα δώσει μέσα στις επόμενες μέρες η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό με την υπόθεση να έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία.

propoli

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του enikos.gr οι Αρχές έχουν συμπληρώσει τα περισσότερα κομμάτια του παζλ, αφού σχεδόν όλοι όσοι βίασαν την ανήλικη έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η υπόθεση, παρουσιάστηκαν επτά άνδρες αυτοβούλως και είπαν ότι συνομιλούσαν μαζί της ή με αυτόν που διαχειριζόταν τα προφίλ της, αλλά ξεκαθάρισαν ότι δεν την είδαν ποτέ από κοντά.

Το ίδιο ρεπορτάζ όμως, αναφέρει ότι για δύο απ’ αυτούς έχει διαπιστωθεί ότι όντως συνάντησαν την ανήλικη και το απέκρυψαν από τις αστυνομικές Αρχές.

Παρουσιάστηκαν τρεις άνδρες στη ΓΑΔΑ για τον βιασμό της 12χρονης – Είχαν μιλήσει μαζί της το καλοκαίρι

Οι τρεις τους είχαν συνομιλίες με αυτόν που διαχειριζόταν το προφίλ της 12χρονης σε εφαρμογή γνωριμιών και δεν αποκλείεται να συναντήθηκαν μαζί της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είχαν έρθει σε επικοινωνία με την ανήλικη φέτος το καλοκαίρι ενώ μετά την κατάθεση και την αποχώρησή τους, οι Αρχές έχουν κινήσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να αποκαλυφθεί το αν είχαν οποιαδήποτε συμμετοχή στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως τρεις ημεδαποί στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Τα ρουσφέτια που ζητούσε ο Ηλίας Μίχος από αστυνομικούς – Δείτε τους διαλόγους

Loading