Κολωνός: Δίνει συμπληρωματική κατάθεση ο Ηλίας Μίχος

Σε συμπληρωματική απολογία θα προχωρήσει σήμερα ο Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 54χρονος πήγε στην ανακρίτρια έτσι ώστε να δώσει κάποιες απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις που έχουν προκύψει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αναμένεται να δώσει νέα ονόματα, πέρα από αυτών που ήταν πελάτες στο κατάστημά του.

Ο Ηλίας Μίχος απολογήθηκε για πρώτη φορά στις 12 Οκτωβρίου και από τότε οι αποκαλύψεις διαδέχονταν η μια την άλλη ενώ έγιναν συλλήψεις και καταθέσεις κατηγορουμένων. Ο ίδιος είναι προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο και θεωρείται το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης.

Αύριο αναμένεται να καταθέσει ο 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας κ. Φίλιππος Ντόβας ο οποίος υποστήριξε ότι είχε φιλική σχέση με την οικογένειά της και γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Παράλληλα, αύριο αναμένεται να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης Μεταφορικής, τον οποίο είχε κατανομάσει και υποδείξει η 12χρονη ως ένας από τους άντρες που είχε πληρώσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Δείτε επίσης: Βιασμός 12χρονης-Κολωνός: Στη φυλακή ο πρώην διαιτητής μετά την απολογία του

Loading