Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης – Επικαλείται ελλιπή στοιχεία εις βάρος της (vid)

Η ίδια είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με την εφαρμογή Blindchat

Την αποφυλάκισή της ζήτησε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Η ίδια τονίζει ότι τα στοιχεία εις βάρος της είναι ελλιπή και υποστηρίζει ότι τα έξι ανήλικα παιδιά της τη χρειάζονται.

propoli

Η γυναίκα λοιπόν κατέθεσε αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης αναφέροντας ότι δεν εμπλέκεται καθόλου στα όσα έζησε η κόρη της στα χέρια του 53χρονου και των υπόλοιπων ανδρών.

Ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος είναι δικηγόρος της 37χρονης σχολίασε ότι η πελάτισσά του δεν έχει καμία σχέση με την εφαρμογή Blindchat την οποία χρησιμοποιούσε ο δράστης για να κλείνει τα «ραντεβού» της ανήλικης.

Ο ίδιος τόνισε πως το υλικό από το τηλέφωνό της, αλλά και τα άλλα ψηφιακά μέσα που χρησιμοποιούσε και έχουν κατασχεθεί, θα αποδείξουν ότι δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

«Θεωρώ ότι η προσωρινή κράτηση της μητέρας, πέρα από το ότι ήταν υπερβολικά βιαστική, νομίζω θα αποδειχτεί ότι εκείνη δεν έχει καμία σχέση», δήλωσε ο δικηγόρος.

Σε τραγική κατάσταση η μητέρα

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα η μητέρα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ η οικογένειά της έχει σοκαριστεί.

«Είναι σε τραγική κατάσταση, όχι μόνο η μητέρα, αλλά και τα παιδιά της. Όλη η οικογένειά της πραγματικά είναι σοκ, γιατί κανένας δεν θεωρεί ότι έχει την πραγματική εμπλοκή», ανέφερε ο δικηγόρος.

Δείτε επίσης: Βιασμός 12χρονης – Λύτρας: Δύο είναι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται

Loading