Κολωνός: «Με τις γυναίκες γενικά ήταν πολύ προκλητικός και χυδαίος» λέει γείτονας του Μίχου

Νέες αποκαλύψεις έκανε γείτονας του Ηλία Μίχου σχετικά με την υπόθεση.

Όπως αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», γείτονας του 53χρονου παιδοβιαστή, ο Μίχος «έπαιρνε περιστασιακά κοπέλες στο μαγαζί και μάλιστα εργάζονταν για πολύ μικρά διαστήματα».

propoli

Όσον αφορά την καταγγελία μιας νεαρής ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον δράστη, ενόσω εργαζόταν στο μαγαζί του τόνισε: «Γι’ αυτή την κοπέλα δεν ξέρουμε κάτι, περιστασιακά έπαιρνε κοπέλες διάφορες και βοήθαγαν στο μαγαζί. Τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν την έχω δει στο μαγαζί, δεν ξέρω τι σχέση είχανε. Πολλές κοπέλες έχουν περάσει από το μαγαζί».

Μάλιστα, τόνισε πως με τις γυναίκες ο κατηγορούμενος ήταν πολύ προκλητικός, αναφερόμενος και στην περίπτωση μιας κοπέλας που εργαζόταν σε ένα γειτονικό κατάστημα και η οποία κατήγγειλε στο αφεντικό της σεξουαλική παρενόχληση από τον Μίχο.

«Με τις γυναίκες γενικά ήταν πολύ προκλητικός ήταν πολύ χυδαίος. Ενοχλούσε, ενοχλούσε λεκτικά ανήλικη. Ξέρω γω περίπτωση που ενοχλούσε λεκτικά… Πολλές γυναίκες ενοχλούσε αλλά στο “όμορφο”», ανέφερε.

«Μερικές φορές ξέρω ενοχλούσε μια κοπέλα λεκτικά, αλλά αφόρητα μπορώ να πω, η οποία δουλεύει σε ένα κατάστημα πιο κάτω. Της έλεγε “είμαι τρελός για σένα, έχω πολλά λεφτά, πάμε να φύγουμε είμαι χωρισμένος, άσε με να σου αποδείξω πόσο σε αγαπάω” και τέτοιες βλακείες. Και η γυναίκα ήτανε παντρεμένη. Αυτός την πίεζε ασφυκτικά. Η κοπέλα τον κατέδωσε στο αφεντικό της και αυτός του έκανε επίθεση», πρόσθεσε ο γείτονας του Ηλία Μίχου.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Μαθητές δέχθηκαν επίθεση από οδηγό αφού του έκαναν παρατήρηση για τη διάβαση πεζών

Loading