Κολωνός: Συνεχίζει την απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης – Ζητάει άμεση αποφυλάκιση – Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τις φυλακές

Συνεχίζει την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 25 Ιανουαρίου η μητέρα της 12χρονης η οποία βιάστηκε και εκδόθηκε από τον Ηλία Μίχο, ζητώντας την αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους.

Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε ότι σε επικοινωνία που είχε μαζί της του ανακοίνωσε την απόφαση της να συνεχίσει την απεργία πείνας διαμαρτυρόμενη για την απόρριψη του αιτήματος της για αποφυλάκιση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον ίδιο να της ζητάει υπομονή και επιμονή.

Σχετικά με την απόρριψη του πρώτου αιτήματος έγινε κατά πλειοψηφία και παρά το γεγονός ότι η μία δικαστής σε κείμενο 40 σελίδων αναφέρει το σκεπτικό της βάσει του οποίου η μητέρα της 12χρονης δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Ο Απόστολος Λύτρας συμπλήρωσε επίσης ότι και η ίδια η 12χρονη έχει καταθέσει επανειλημμένα ότι η μητέρα της δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο στην υπόθεση.

Να τονίσουμε ότι την Κυριακή 29/1 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την μητέρα της 12χρονης, με τους συγκεντρωμένους να ζητάνε την άμεση αποφυλάκιση της κατηγορούμενης για μαστροπεία, καμία συγκάλυψη του κυκλώματος trafficking και στήριξη της οικογένειας από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Δείτε επίσης: Καταγγελίες για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας των οδηγών στο Delivery του «Σκλαβενίτη»

Loading