(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Κολωνός: Συγγενείς καταγγέλλουν πόλεμο στην 12χρονη – Δεν την αφήνουν να δει την μητέρα της

Πόλεμο στην 12χρονη από τις αρχές καταγγέλλουν συγγενείς της 12χρονης που βιάστηκε στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα η θεία της 12χρονης η οποία φιλοξενεί τα παιδιά στο σπίτι της τονίζει ότι μπορεί η 12χρονη να φτάσει στο σημείο να κάνει κακό στον εαυτό της, από την στιγμή που της επιτίθενται καθημερινά.

Ειδικότερα, η θεία της 12χρονης με σχετικές δηλώσεις της εκφράζει τον φόβο «μήπως η μικρή φτάσει στο σημείο να κάνει κακό στον εαυτό της».

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση. Νιώθω ότι το παιδί το πολεμούν καθημερινά. Δεν μπορώ να την αφήσω λεπτό μόνη της, γιατί φοβάμαι μην πάθει κάτι. Ξαφνικά ο εισαγγελέας φυλακών της απαγορεύει να δει τη μητέρα της. Για ποιον λόγο; Ορισαν ειδικό για να την εξετάσει και η συμβουλή του είναι να βλέπει τη μητέρα της», τόνισε.

Εκφράζοντας την απόγνωσή της για την ανυπαρξία ουσιαστικής στήριξης από την πολιτεία σημείωσε: «Δεν αντέχω άλλο πραγματικά, αν πάθει κάτι το παιδί δεν ξέρω τι θα απογίνουμε. Δεν ξέρω πόση αντοχή μού έχει μείνει να διαχειριστώ όλα αυτά που ζω καθημερινά.

Αμφισβητούν την πρότασή μου που λέω πόσο πολύ θέλει το παιδί να δει τη μάνα του και την ζητά. Λες και ξέρουν καλύτερα από όλους εμάς που το έχουμε και βλέπουμε πόσο υποφέρει μακριά της.

Αμφισβητούν την ίδια τη φωνή της 12χρονης που φωνάζει με όλη της την ψυχή πόσο θέλει να είναι μαζί με τη μητέρα της και πως δεν έχει καμία σχέση με όσα την κατηγορούν. Βλέπω ότι όσο περνούν οι μέρες, μένουμε τελείως στο άδικο και στο ανεξήγητο και δυστυχώς είμαστε μόνοι μας. Η 12χρονη είναι μόνη της».

Δείτε επίσης: Ζάκυνθος: Αστυνομικός απεγκλώβισε βρέφος μέσα από αυτοκίνητο

Loading