Κολωνός – Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης: «Αν ήξερα ότι όλοι είναι βιαστές, δεν θα άφηνα να πηγαίνει στην πλατεία»

Ξεσπά μέσα από τις φυλακές που κρατείτε η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, που βιάστηκε από τους «πελάτες» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου.

Ανάμεσα στους τελευταίους οκτώ που συνέλαβε η Αστυνομία είναι και ένας πατέρας δυο παιδιών που κατηγορείται πως ήρθε σε επαφή με την ανήλικη από τον Κολωνό.

«Είναι ψέματα είναι μεγάλο ψέμα ο άντρας μου γνώριζε την κοπέλα ήταν μικρή κοπέλα. Όλα τα αδέρφια της κοπέλας γνωρίζει τη μάνα του, τον πατέρα του τον γνωρίζει», δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του Star η σύζυγος του.

«Τους είχε δώσει και λεφτά στα μικρά τα παιδιά, τους έχει αγοράσει και παγωτά γιατί τα λυπόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχανε δείξει φωτογραφία στην κοπέλα και είχανε πει “τον γνωρίζεις αυτόν τον άνθρωπο;”. Είχε πει η κοπέλα: “Τον γνωρίζω. Με είχε πάρει στο αμάξι με είχε πάει κάπου και μου είχε δώσει 50 ευρώ”. Έχουμε και δύο μικρά παιδιά πώς να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο με δύο μωρά», συμπλήρωσε η σύζυγος.

Η μητέρα ξεσπάει μέσα από τις φυλακές

«Αν ήξερα ότι όλοι είναι βιαστές, δεν θα το άφηνα να πηγαίνει στην πλατεία. Αν ήξερα ότι ο διπλανός και ο παρακείμενος άνθρωπος, που δεν σου πάει το μυαλό, μπορεί να ήταν αυτό το πράγμα, θα είχα προφυλάξει το παιδί μου.

Αν γνώριζα τι έχει ο καθένας στο μυαλό του θα σίγουρα δε θα είχε συμβεί όλο αυτό στο παιδί μου», δήλωσε στην εφημερίδα «Μπαμ» η μητέρα της 12χρονης που αρνείται ότι εξέδιδε το ίδιο της το παιδί.

Μάλιστα δεν αποκλείετασι να υπάρξουν και νέες συλλήψεις καθώς όπως τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της Απόστολος Λύτρας «η μικρή έχει αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα που δεν έχει προσδιορίσει ακόμα, αναμένουμε αυτή η υπόθεση να τραβήξει πολύ καιρό ακόμα καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις».

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com