Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της 19χρονης στην Κορινθία, με ανατροπή στις συνθήκες του περιστατικού. Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 19χρονης φοιτήτριας από τα Ιωάννινα στην Κορινθία, η οποία ταξίδεψε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Σοφικό, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ χορού. Η νεαρή διέμενε σε γνωστό κατασκηνωτικό χώρο και οι συνθήκες του θανάτου της προκαλούν ανησυχία.
Αυτόπτης μάρτυρας και δάσκαλος χορού της 19χρονης δήλωσε ότι το πρωί της Κυριακής, αφού ξύπνησαν, προσπαθήσαμε να την ξυπνήσουμε για το μάθημα. Αντί να ανταποκριθεί, διαπιστώσαμε ότι ήταν ακίνητη και σε νεκρική ακαμψία, σχεδόν τέσσερις ώρες μετά τον θάνατό της. Μετά την ενημέρωση του διασώστη του φεστιβάλ και του ΕΚΑΒ, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει, ενώ η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή.
Ο δάσκαλος αναφέρθηκε και σε προηγούμενα προβλήματα υγείας της κοπέλας, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι απαραίτητο να προσκομίζεται ιατρική βεβαίωση για την συμμετοχή σε μαθήματα χορού. Παράλληλα, επεσήμανε ότι η κοπέλα είχε πάρει φάρμακα πριν ξανακοιμηθεί. Οι πληροφορίες γύρω από την υπόθεση δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της και τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό της.
Πηγή περιεχομένου: in.gr