Σε εξέλιξη βρίσκεται μία μυστηριώδης υπόθεση στην Κόρινθο – Μια 35χρονη έχασε τη ζωή της και μια ηλικιωμένη βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δηλητηρίαση
Οι δύο γυναίκες από το Κιάτο Κορινθίας μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, οι δύο γυναίκες αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα οι οικείοι τους να καλέσουν ασθενοφόρο.
Και οι δύο διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Κιάτου.
Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 35χρονης γυναίκας.
Έπειτα, η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Το άψυχο σώμα της 35χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και θα διεξαχθεί ιατροδικαστική εξέταση.
Κατά πληροφορίες από ιατρούς, πιθανότατα, η αντίδραση αυτή οφείλεται σε τροφική δηλητηρίαση, κατόπιν κατανάλωσης κάποιου δηλητηριώδους φυτού, όπως είναι το διαβολόχορτο. Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.
Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ αναμένονται οι ιατροδικαστικές αναφορές που θα ρίξουν “φως” στην υπόθεση.
Δείτε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Η αντίδραση του Πούτιν στον Αμπράμοβιτς – «Πες του ότι θα τους διαλύσω»
- Σιμάνσκι: Είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τον Αστέρα
- Γερμανία: Στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) τα αποτελέσματα των exit polls
- Καιρός: Επιμονή στο τσουχτερό κρύο, σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από Τρίτη
- Η τζάσμιν σαβόι μπράουν αποκαλύπτει ότι ο σκηνοθέτης του scream 7 κλαίει καθημερινά στα γυρίσματα
- Αυτογκόλ: Τρία κρίσιμα λάθη που υπονομεύουν κάθε σχέση