Σκέρτσος: «Το 1/10 της ομάδας των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, που παρέμεναν επί 11 μήνες απροστάτευτοι έκανε σε μόλις τρεις ημέρες μια επιλογή ζωής»
Σε ανάρτησή του στο Facebook o Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος σημείωσε τον μεγάλο αριθμό αύξησης των ραντεβού για εμβολιασμό.
«Το 1/10 της ομάδας των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, που παρέμειναν επί 11 μήνες απροστάτευτοι», έκλεισαν το ραντεβού της πρώτης δόσης από το μεσημέρι της Τρίτης μέχρι και αργά το μεσημέρι της Παρασκευής. Συκεκριμένα 50.000 ραντεβού πρώτης δόσης «κλείδωσαν» μέσα σε αυτό το διάστημα από τους πολίτες ηλικίας 60 ετών και άνω σύμφωνα με την ανάρτηση του Υπουργού.
«Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για να χτίσουμε ένα τείχος προστασίας γύρω από τους πιο ευάλωτους», σημείωσε στη συνέχεια ο κύριος Σκέρτσος.
Δείτε επίσης: Μιχαηλίδου: «Να δούμε αν υπάρχουν κι άλλα παιδιά που κινδυνεύουν»
- Από την αγνότητα των αγγέλων μέχρι τους τοίχους των φυλακών: Η σκοτεινή ιστορία του ροζ
- Ν. Δένδιας: Τιμούμε με σεβασμό την Ημέρα Μνήμης των θυμάτων της Αρμενικής Γενοκτονίας
- Δικαστική νίκη για τους ιδιοκτήτες mini bus σχετικά με τις προκρατήσεις
- ΑΕΚ: Πληροφορίες για τα εισιτήρια του Final Four στο BCL
- Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Αυξάνονται οι ανησυχίες με εκατοντάδες μετασεισμούς και ανύπαρκτη ασφάλεια