Κορονοϊός: Η απάντηση της νοσηλεύτριας που συγκλόνισε με τα όσα έγραψε (pic)

Η νοσηλεύτρια είχε γράψει πως «τελικά το παιχνίδι είναι άνισο»

Προχθές, η νοσηλεύτρια Σοφία Μαντή προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook μέσω της οποίας προσπάθησε να αποτυπώσει τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς». Η ανάρτηση αυτή, έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με την ίδια να λέει πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο…

Αναλυτικά τα όσα είχε γράψει:

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο. Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Εμβολιασμένος; Εννοείται όχι. Ετών 39 με οξυγόνο τώρα. 21 σύνολο. 4 ναι. Οι υπόλοιποι μάντεψε. Και μια διασωληνωμένη και αυτή στους μάντεψε.

Ετών 74. Και δεν είναι η στολή που πρέπει ν’ αντέξεις (γιατί λιώνεις στην κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση, δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνεία, το δε βαριέσαι, το έτυχε σε μένα και δεν το περίμενα, δεν πίστευα ότι υπάρχει.

Αλήθεια; Τώρα που είσαι πριν τη διασωλήνωση πίστεψες; Πραγματικά, σου λέω αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ αν δεν αλλάξει το εγώ μας και πώς βλέπουμε τα πράγματα. Εδώ Γεννηματάς. Μόλις έβγαλα τη στολή. Στάζω. Διψάω. Φοβάμαι μαμά».

«Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση»

Μιλώντας στο MEGA, σχολίασε το αν περίμενε να πάρει τέτοια έκταση η συγκεκριμένη ανάρτηση και είπε «εννοείται ότι δεν το περίμενα, απλά είναι αλήθειες που κατά καιρούς γράφω. Δεν το πίστευα για μία ανάρτηση των πέντε λεπτών, ήταν μόλις είχα βγει με τη στολή, πραγματικά έσταζα, και έγραψα ακριβώς αυτό που βίωσα».

«Δεν υπάρχει γιατρειά και ελπίδα αν νέοι άνθρωποι της ηλικίας μου δεν βάζουν μυαλό. Ο άλλος είναι 170 κιλά και λέει: ”Δεν πίστευα ότι θα μου συμβεί”. ”Ρε άνθρωπε”, του λέω, ”είσαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου”. ”Μακάρι να βγω ζωντανός, μακάρι”, με παρακαλούσε. Του λέω: ”Από εμένα εξαρτάται; Από εσάς εξαρτάται. Ολοι”, του λέω. ”Και οι πέντε είστε ανεμβολίαστοι, περιμένατε τι;”, τους λέω».

Δείτε επίσης: 1η Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS (vid)