Μεγάλη αναστάτωση προκαλεί ο κορονοϊός και στον Δήμο Μυτιλήνης. Τέσσερα περιστατικά επιβεβαιωμένων μολύνσεων εντοπίστηκαν σε σχολεία της περιοχής.
Ειδικότερα, ο κορονοϊός προσέβαλε δύο μαθητές στο 11ο Δημοτικό Μυτιλήνης, όπως αποδείχτηκε μετά από τεστ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν ακόμα 2 κρούσματα σε μαθητές: Ένα στο Γυμνάσιο των Παμφίλων και ένα κρούσμα σε Λύκειο του Δήμου Μυτιλήνης.
Το lesvospost.com σημειώνει ότι τα τέσσερα παιδιά που είναι θετικά στον Covid19 θα πρέπει να τεθούν άμεσα σε καραντίνα, ενώ οι στενές επαφές τους θα πρέπει να κάνουν Rapid test.
Τα σχολεία δεν έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, αφού για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει – βάσει των νέων μέτρων και πρωτοκόλλων – να έχει νοσήσει πάνω από το 50% των μαθητών και συγκεκριμένα 50%+1 μαθητές του τμήματος.
Δείτε επίσης:
- Κασσελάκης: Προτείνει δημοψήφισμα για τη ΔΕΘ σχετικά με τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου
- Η ιστορία δύο ανδρών με μεγάλη αγάπη: Πώς μια επαρχιακή κοινότητα αγκάλιασε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι το 1923;
- Τιμή στον Τζον Ράτερ: Ιππότης από τον βασιλιά Κάρολο για την προσφορά του στη μουσική
- Γαλεντέρης: Αξιολόγηση ύποπτης αλλοίωσης στον λάρυγγα του Βασίλη Καλογήρου
- Γιάγια Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ και Μαρκ Γουόλμπεργκ πρωταγωνιστούν σε μια συγκλονιστική ιστορία αληθινού εγκλήματος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr