Στην τηλεόραση του MEGA φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τόνισε ότι όλες οι κατηγορίες για Λιγνάδη πάνε στα σκουπίδια.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στην περίπτωση του κ. Λιγνάδη έχουν γίνει δικονομικά έκτροπα. Η ανακρίτρια ήθελε να βλάψει τον κατηγορούμενο.
Έφεραν έναν άνθρωπο να καταθέσει εναντίον του από τη Σουηδία και την επόμενη μέρα τον εξαφάνισαν. Υπήρχε κάλυψη ψευδών μαρτυριών από την ανακρίτρια.
Η υπόθεση αυτή έχει τεράστιο επιχειρηματικό και πολιτικό υπόβαθρο. Αν και έχουμε δικαίωμα να προσφύγουμε κατά του βουλεύματος, δεν θα το κάνουμε.
Αν ήμουν στη θέση των δικαστών, θα πετούσα στα σκουπίδια όλες τις κατηγορίες για τον κ. Λιγνάδη. Χάρηκα όταν τον γνώρισα, θεωρώ ότι είναι άνθρωπος με σπουδαία προσωπικότητα, εξαιρετικό χιούμορ και εξαιρετική παιδεία»
Δείτε επίσης: Στην εντατική με πνευμονία ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρήστος Σαρτζετάκης
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025