Κουκάκι: Ο 53χρονος χτύπησε την εν διαστάσει σύντροφό του πριν τη δολοφονήσει με μαχαίρι (vid)

Ο ίδιος μίλησε στους αστυνομικούς και είπε ότι είχε παθολογική ζήλεια για εκείνη

Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στο Κουκάκι αφού ένας 53χρονος δολοφόνησε τη 46χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Ο 53χρονος ο οποίος είναι πρώην αθλητής πάλης, πήγε στο σπίτι και όταν την είδε να φτιάχνει τις βαλίτσες της άρχισαν να καβγαδίζουν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η 46χρονη γυναίκα ήθελε να χωρίσει από τον 53χρονο ο οποίος δε δεχόταν να πάρουν διαζύγιο. Όταν την είδε να ετοιμάζει τις βαλίτσες της, άρχισε να φωνάζει και στη συνέχεια τη χτύπησε.

Κατά τη διάρκεια της έντασης, πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει. Τη μαχαίρωσε αρχικά στην πλάτη και μετά στο στήθος, και όταν έπεσε στο έδαφος την άφησε αβοήθητη μέχρι να φύγει από τη ζωή. Έπειτα ενημέρωσε ο ίδιος το γιο τους για την πράξη του.

Ο 53χρονος πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Εκεί έπεσε στον γκρεμό, καθώς το αυτοκίνητο έφυγε από τον έλεγχό του μετά από λάθος ελιγμό. Στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες του. Τελικά ο 53χρονος εντοπίστηκε από τις αρχές το πρωί της Παρασκευής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Πίστευα ότι με απατούσε»

«Είχα παθολογική ζήλια για εκείνη. Πίστευα ότι με απατούσε. Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Είχα φύγει από το σπίτι και επέστρεψα πριν από ένα μήνα. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Όμως όλα πήγαν στραβά. Γύρισα από τη δουλειά στις 23.30. Είδα ότι είχε ετοι8μάσει βαλίτσες να φύγει ταξίδι. Τη ρώτησα πού πάει και δεν μου απαντούσε. Εκνευρίστηκα και τη χτύπησα. Με χτύπησε και εκείνη. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη χτύπησα. Πήρα το γιο μας τηλέφωνο και του είπα ότι “σκότωσα τη μητέρα σου και έφυγα από το σπίτι”» υποστήριξε ο 53χρονος.

Μιλώντας στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, είπε ότι η ζήλεια τον έκανε να θολώσει το μυαλό του αφού δε μπόρεσε να δεχτεί ότι η εν διαστάσει σύντροφός του δεν ήθελε να τα βρουν. Αυτή ήταν η πέμπτη γυναικοκτονία μέσα στη χρονιά.

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος»

Μια φίλη του θύματος μίλησε στο MEGA και είπε:

«Εγώ τη γυναίκα ήξερα. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ καλός. Την είχα γνωρίσει από ένα γκρουπ που πηγαίναμε Ιεροσόλυμα. Ήταν πολύ θρησκευόμενο άτομο. Το μόνο που έμαθα από κοινούς γνωστούς είναι ότι είχε χωρίσει πριν δύο χρόνια με το σύζυγό της και μετά τα ξαναβρήκαν. Την ξέρω από το 2007. Τι προβλήματα είχε με τον άντρα της δεν ξέρω. Ήμασταν γνωστές, είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Δεν ήξερα τίποτα για την προσωπική της ζωή».

Δείτε επίσης: Κουκάκι: «Σκότωσα τη μητέρα σου» ήταν τα πρώτα λόγια του 53χρονου δράστη στον 24χρονο γιο του