(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κρήτη: Ένοχος ο 30χρονος πατέρας που απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια του σχολείου

Ένοχος για απειλή κατά συρροή, εξύβριση κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού και διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας του Δημοσίου κρίθηκε σήμερα ο 30χρονος πατέρας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Υπενθυμίζεται, ότι απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια του σχολείου απαιτώντας την άμεση εγγραφή του παιδιού του.

propoli

Το περιστατικό συνέβη χθες στις 12 το μεσημέρι όταν ένας 30χρονος Ρομά πατέρας πήγε σε σχολείο με σκοπό να προχωρήσει την διαδικασία ώστε να εγγραφεί το παιδί του.

Ο 30χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης απαίτησε να λάβει απευθείας το επίδομα για την εγγραφή του παιδιού στο σχολείο
Ο ίδιος συνάντησε την διευθύντρια της σχολικής μονάδας και κατά τη συζήτηση που είχαν εκείνος απαίτησε παράλληλα με την εγγραφή να λάβει απευθείας και το επίδομα που δικαιούται για την εγγραφή των Ρομά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Παρά το άσχημο ύφος του η διευθύντρια του σχολείου με ηρεμία του είπε πως δεν μπορεί να συμβεί αυτό τη δεδομένη στιγμή καθώς η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και πρέπει να τηρηθεί εξηγώντας του με λεπτομέρειες όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Ο 30χρονος όμως βγήκε εκτός εαυτού και αφού άρχισε να βρίζει έβγαλε και μαχαίρι απειλώντας την.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 30χρονο ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ο 30χρονος παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων τονίζοντας ότι δεν είχε πτυσσόμενο σουγιά αλλά ένα μπερλόκ.

Δείτε επίσης: Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Κοζάνη

Loading