Η γυναίκα στραβοκατάπιε με αποτέλεσμα να της κολλήσει ένα κομμάτι από κοτόπουλο στο λαιμό της.
Μπροστά στα μάτια της μικρής της κόρης, παραλίγο να πνιγεί μια γυναίκα σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν όταν η συγκεκριμένη γυναίκα έστρωσε το τραπέζι και κάθισε με την μικρή της κόρη να φάνε το μεσημεριανό τους.
Κατά τη διάρκεια του φαγητού η γυναίκα στραβοκατάπιε με αποτέλεσμα να της κολλήσει ένα κομμάτι από κοτόπουλο στο λαιμό της.
Αμέσως η κόρη της ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και οι διασώστες έσωσαν την άτυχη γυναίκα. Παράλληλα, την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω εξετάσεις.
Το ευτύχημα είναι πως δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή της.
Δείτε επίσης: Συναγερμός για το εμβόλιο της Johnson: Ο ΕΜΑ αναγνώρισε νέα παρενέργεια
- Κώστας Κιλτίδης: «Δεν τιμωρούμε μαχητές του Στρατού, τους νουθετούμε»
- Ολυμπιακός: Η προσπάθεια για επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Γιαντράν Σπλιτ
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 19χρονου διαρρήκτη επ’ αυτοφώρω στην Καλαμαριά
- Από την τηλεόραση στα παραμύθια: Η ιστορία του Κώστα Χελιώτη και η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
- Δίκη του Αντσελότι για φορολογική απάτη: Σήμερα η ακροαματική διαδικασία στην Ισπανία