Για καλή της τύχη, γείτονες είδαν το περιστατικό και άμεσα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες έφτασαν επί τόπου και την μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Όταν επέστρεφε η ηλικιωμένη στο σπίτι της γλίστρησε στα σκαλοπάτια, έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά
Σοβαρά τραυματίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά του σπιτιού της.
Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το cretapost.gr, συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης νωρίς το πρωί της Τρίτης. Συγκεκριμένα, η 86χρονη ηλικιωμένη παρά το τσουχτερό κρύο και τα χιόνια κατευθύνθηκε σε παρακείμενο σπίτι και στην επιστροφή γλίστρησε λίγο πριν την είσοδό της στην οικία της.
Η γυναίκα, γλίστρησε στα σκαλοπάτια, έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά. Για καλή της τύχη, γείτονες είδαν το περιστατικό και άμεσα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες έφτασαν επί τόπου και την μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί κάταγμα κνήμης και μάλιστα το τραύμα ήταν ανοικτό με αποτέλεσμα να αποφασίσουν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση καθώς το εν λόγω τραύμα χειρουργείται αμέσως, σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: 60χρονος άστεγος έχασε τη ζωή του λόγω κρύου
- Η τρυφερή αποκάλυψη της Άντι ΜακΝτάουελ για το χαϊδευτικό όνομα που της χάρισε η εγγονή της
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρωτομαγιά 2025 στην Γ’ Δημοτική Κοινότητα
- Ο Αλεξάντερ Πέιν αναλαμβάνει την προεδρία της επιτροπής του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας 2025
- Αμαλιάδα: Βίαιη επίθεση σε 33χρονη από 48χρονο
- Διεκδικούμε υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία