Δεν έγινε ακόμα γνωστό το πώς ξέσπασε η φωτιά
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Λίσταρος του Δήμου Φαιστού. Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι αυστριακής καταγωγής, και βρέθηκε απαγχονισμένος μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.
Αφού ξέσπασε η φωτιά, οι γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο. Πλέον οι Αρχές έχουν αρχίσει τις έρευνες έτσι ώστε να φανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος
Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς συνέβη και ξέσπασε η φωτιά.
Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μοιρών με τέσσερις πυροσβέστες, το ΕΚΑΒ καθώς και ιατροδικαστής. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής βρήκαν τον ηλικιωμένο πεσμένο στο έδαφος, χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν κάτι καθώς ήταν ήδη νεκρός.
Δείτε επίσης: Κρήτη: Συνελήφθη πολύτεκνος πατέρας που δεν έστελνε τα παιδιά του στο σχολείο
- Χανιά: Έκκληση της οικογένειας του 21χρονου Γιόχαν για οικονομική βοήθεια – Αγνοείται στο Φαράγγι της Σαμαριάς
- Εκλογές στη Γερμανία: Ο Φρίντριχ Μερτς απαιτεί άμεσο σχηματισμό κυβέρνησης
- Ανακοινώθηκε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης
- Ολυμπιακός – Ντράμεν 34-30: Μια ιστορική πρόκριση στους 8 του EHF European Cup
- Σχέδιο κινητικότητας νέων από τη Μεγάλη Βρετανία προς την Ευρωπαϊκή Ένωση