Κρήτη: Καμία ανταπόκριση της Αστυνομίας στην κλήση των Γερμανών που δέχτηκαν επίθεση – Τι υποστηρίζουν οι ίδιοι

Η αιτία της επίθεσης ήταν μια ελαφρά πρόσκρουση

Πριν από δύο μέρες Γερμανοί τουρίστες δέχτηκαν επίθεση από μια παρέα Κρητικών στο Πέραμα Μυλοποτάμου με την οικογένεια των τουριστών να δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός και να ζητούν την άμεση σύλληψή τους.

propoli

Αξίζει να σημειωθεί ότι περιμένουν ενημέρωση από τις αρχές για το θέμα, αφού φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο που διαμένουν στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, όσο οι δράστες της επίθεσης κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Μία ελαφρά πρόσκρουση εξελίχθηκε σε θρίλερ

Οι ίδιοι μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ και είπαν ότι μια πολύ απλή υπόθεση, η ανταλλαγή στοιχείων μετά από πρόσκρουση του 4×4 στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, πήρε πολύ άσχημη τροπή για τα τρία αδέλφια και τον πατριό τους. Αρχικά ένας από τους γιους ο Κρις δέχτηκε επίθεση και στη συνέχεια έβγαλαν και μαχαίρι με λάμα 20-25 εκατοστών.

Κάλεσαν την Αστυνομία αλλά δεν υπήρξε αντίδραση

Η οικογένεια επιχείρησε να φύγει χωρίς όμως να καταφέρνει να ξεφύγει από τον κίνδυνο αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τρέχει με πολύ μεγάλη ταχύτητα μέχρι το κέντρο του Πανόρμου. Εκεί έβαλε όπισθεν και ανέβηκε πάνω στο αμάξι θέλοντας να τους συνθλίψει. Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ήταν αυτή που γλίτωσε την οικογένεια.

Οι τουρίστες που ήταν η τρίτη φορά που ήρθαν στην Κρήτη, μίλησαν για το πώς κατάφεραν να πάνε μέχρι το ξενοδοχείο έχοντας ένα διαλυμένο αμάξι ενώ η Αστυνομία δεν έκανε καμία κίνηση παρά την κλήση τους, αφού τους κάλεσε την ώρα που έφτασαν στο ξενοδοχείο.

Τι ανέφερε η πρόξενος της Γερμανίας

Η Πρόξενος της Γερμανίας στην Κρήτη κ. Γαναδάκη μίλησε στην ΕΡΤ ΧΑΝΙΩΝ και αναρωτήθηκε γιατί δεν της έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση από το ΑΤ Μυλοποτάμου αν και έχει κάνει αίτημα από χθες.

Δείτε επίσης: Ηράκλειο: 28χρονος άνδρας έπεσε θύμα ληστείας – Τον χτύπησαν και του έκλεψαν το κινητό

Loading